تن‌ها

بسم‌الله| هنوز به ماه نرسیده بود روزهای با هم بودنمان. ایستادم کنارت. گفتم «چرا تن‌ها؟». آستین‌هایم را زدم بالا و دست‌هایم را گذاشتم روی‌ ظرف‌های نشسته. یاد بچه‌گی‌هایمان افتادی. گفتی «آن‌روز توی حیاط خانه‌تان خیلی تلاش کردی حباب درست کردن را یادم بدهی. یادت هست؟» گفتم « یادم هست دوست داشتم برسانمشان به ماه». با انگشت‌های کفی‌ات حلقه‌ای درست کردی و نفس کشیدی تویش. حباب رنگی با نفس‌هایت بزرگ شد و رفت بالا. نشست کنار قرآن روی طاقچه.
هنوز به ماه نرسیده بود روزهای با هم بودنمان که حباب تو رسید به آسمان. به ماه.

49 |سرنوشت یک کاغذ (نگاه چهارم)

دوشنبه, ۲۰ خرداد ۱۳۹۲، ۰۶:۳۴ ق.ظ
اشاره: چیزی نمانده تا رسیدن روز انتخاب. روزی که قرار است با همین دست‌ها، سرنوشت یک کاغذ را تعیین کنم. کاغذی که به اراده‌ی من سرنوشتش خط‌خطی می‌شود آن‌قدر از این دنیا سهم دارد که برایش فکر کنم. پس تا آن‌روز می‌خواهم فکر کنم و بلندبلند به هرچه می‌توانم نگاه کنم:
ـ نگاه اول: یک قاعده‌ی درپیت!
ـ‌ نگاه دوم: طعم آب‌‌میوه!
ـ
نگاه سوم: انا رجلٌ خردورز!



نگاه چهارم: همه‌ی دشمن‌های ما!
آقای مسعود بهنود1، آقای جمشید برزگر2، آقای علی‌رضا نوری‌زاده3، مدیریت محترم بی‌بی‌سی فارسی، صدای دل‌نواز آمریکا، جناب مجتباواحدی4، کلیه‌ی کارشناسان و تحلیل‌گران محترم در رسانه‌های نوشتاری و دیداری و شنیداری آن‌ور آب!
از همه‌ی شما ممنونم و از این‌ راه دور، دست یکایک شما را (البته صرفا به جهت قدردانی) کمی‌ می‌فشارم.
شما که نیستید بین ما ببینید اوضاع ـ به قول مرد اخلاق این روزها5 ـ چه شلم‌شوربایی است!
مگر می‌شد تصمیم گرفت و انتخاب کرد؟ این دوره‌‌ی انتخابات ایران، برای هم‌سن‌ و سال‌های من تصمیم‌گیری آسان نبود. اصحاب کهف را که لابد می‌شناسید؟ که سر عددشان اختلاف است و بعضی‌ها می‌گویند 8 نفربوده‌اند و بعضی‌ها می‌گویند 5 نفر و بعضی‌های دیگر 3 نفر؟ عدد آدم‌های صالح و شایسته‌ی این انتخابات برای خیلی از ما شده بود حکایت همان خدابیامرزها.
بعضی‌هامان بین انتخاب 5 نفر گیر کرده‌بودیم، بعضی‌هامان بین 3 نفر و در بهترین‌ حالت بعضی‌هامان بین 2 نفر. 
اما خدا شما را به موقع گذاشت سر راه‌مان. 
حالا دیگر پازل انتخاب خیلی‌هامان تکمیل شد. حالا دیگر می‌دانیم در سبُک‌سنگین کردن ملاک‌ها و شاخص‌ها، کدام گزینه‌، بهترین گزینه‌ است برای انتخاب.
دست‌مریزاد که همیشه برای‌مان سبب خیر هستید.
اول اینجا و بعد
اینجا و اینجا و اینجا و اینجا و ...

1: روزنامه‌نگار، نویسنده، فراری، ساکن آن‌ور آب، کارشناس بی‌بی‌سی فارسی
2: تحلیل‌گر مسائل اجتماعی و سیاسی، کارشناس بی‌بی‌سی و ...
3: غلام حلقه‌به‌گوش سرویس‌های جاسوسی و بهائیان، کیسه‌ی پول اپوزیسون، البته زمانی شاعر، منتقد و مثلا کارشناس در رسانه‌های دور و کور!
4: از فراری‌ها و عاملان فتنه‌ی 88، همکاری با صدای آمریکا
5: جناب دکتر حداد عادل

مچاله‌ها:
یک. از جمله خاصیت‌های این‌که بروی سر زمین و همراه
کارگرهای ساختمانی، سنگ بلند کنی و سنگ بچینی
این است که سنگ‌دلی‌ات آب می‌شود، غرورت له می‌شود
و دیگر برایت اهمیتی ندارد با لباس‌های خاکی و کثیف
توی خیابان، توی صف عابربانک، پشت فرمان و حتا توی بازار
دیده‌شوی!

دو. مشهد داشت قسمت می‌شد برویم. باز نشد. نرفتیم!

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۳/۲۰
مهدی شریفی

نظرات  (۳۸)

۲۰ خرداد ۹۲ ، ۰۶:۴۰ زهره سعادتمند
دشمنان ِ همیشه همراه و دلسوز!
:)

پاسخ:
پاسخ: انرژی زیادی دارن!


شور ملی رو ببین ...

از دست نده این تصاویرو ...

ساغول

التماس دعا

پاسخ:
پاسخ: قالی‌باف کلا مرد خوبی به‌نظر میاد.
۲۰ خرداد ۹۲ ، ۱۱:۳۳ سرباز شهاب
"دشمنان همیشه همراه دلسوز"
چه اسم خوبی !
جناب شریفی. یک تکه هایی از تاریخ اسلام، این روشِ انتخابِ شما را نقض می کند.
رک: صدر اسلام. نخستین روزهایِ بعد از رحلتِ پیامبر. موضع گیریِ ابوسفیان نسبت به قائله سقیفه.

پاسخ:
پاسخ: کدام روش انتخاب؟ در این پست به روش انتخاب اشاره ای نشده. اگر منظورتان این است که مخالفت دشمنان راه را نشان مان بدهد، قطعا در کنار دیگر ملاک ها و شاخص ها برای رسیدن به اصلح کارساز است و در بیانات امام و مقام معظم رهبری بارها بدان اشاره شده است.
.
البته ما هم نسبت به غائله سقیفه موضع داریم. در اینباره اصلا متوجه منظورتان نشدم.
سلام
دلم بدجور هوای جهادی کرده...
واز آن بدتر هوای مشهد،که داره دیوونه ام میکنه تو این اوضاع ”شلم شوربا”
مشرف شدید خیلی التماس دعا...
وانشاالله هر چه زودتر برطرف شود دلتنگیتان...

پاسخ:
پاسخ: حداد رفت اما یادش و کلمه هایش در انتخابات 92 ماند.
متشکر. هم چنین

" ببینید در میان نامزدها چه کسی است که دشمن از آمدنش خوشحال نمی شود "

پاسخ:
پاسخ: و اینکه "دشمن در نقطه‌ی عکس منافع مردم ایستاده است"
۲۰ خرداد ۹۲ ، ۱۷:۴۹ خارج ازچارچوب
مهدی.این که اون طرفیا کیو قبول نمیکنن و تخریب میکنن معیار دقیقی نیست.تو به کسی رای میدی که میخواد این کشور رو اداره کنه نه جای دیگه رو.پس باید شرایط فعلی کشور رو سنجید.و کسی رو انتخاب کرد که واقعن به نظر میرسه با شرایط فعلی میتونه کشور رو اداره کنه.به دور از التهاب و دو دستگی.

پاسخ:
پاسخ: ببین اگه فرصت کرده‌باشی و کل فکرای منو درباره‌ی انتخاب خونده‌باشی، شاید دیگه به این مساله اشاره نکنی.
من به هیچ‌وجه این رو به عنوان ملاک اصلی (یا حتی یکی از ملاک‌های مهم) انتخابم قرار ندادم. من اصلی‌ترین ملاکم رو "خردورزی ولایت‌مدارانه" قرار دادم.
ملاک‌های دیگه مثل "بلد بودند کار اجرایی" و "نگاه کنید به شعارهایی که نامزدها انتخاب می‌کنن" و "نشاط و جوانی" و "پرکاری و تلاش" و "روحیه‌ی مقاومت و دفاع از آرمان‌های انقلاب و اسلام" و "دوری از بداخلاقی" و .... رو هم که تقریبا همه‌ش به صراحت در بیانات حضرت آقا اومده رو برای انتخابم اولویت دادم.
و نهایتا وقتی گزینه‌هام منحصر شد در دو یا سه نفر، این ملاک دیگه (که باز برگرفته از بیانات ایشون بود) بهم کمک کرد که نتیجه‌ی قطعی بگیرم.
نتیجه این‌که با نکته‌هایی که می‌گی خیلی اساسی موافقم.
۲۰ خرداد ۹۲ ، ۱۷:۵۱ خارج ازچارچوب
حرف جناب فاحا هم خیلی بی ربط بود! چطوری اون رو به این بافتید نمیدونم!

پاسخ:
پاسخ: البته من نمی‌دونم منظور ایشون چی بوده دقیقا. شاید نکته‌ای داره که ما متوجه نشدیم.
موافقم
باید تشکر کرد از این عزیزان

پاسخ:
پاسخ: بله یقینا!
سلام : )
این حرف که هر کسی بیشتر مورد تخریب دشمن قرار گرفت برای قرار گرفتن در جایگاه "ریاست جمهوری" مناسب تره اصلا استدلال نیست که بگم استدلال غلطیه یا درست !
من اگر یک درصد هم میخواستم به ایشون رای بدم با دیدن فیلم مستند دوم ایشون کاملا منصرف شدم :| این همه هزینه از رهبری کاملا یادآور احمدی نژاده . آقای جلیلی شما خوب ! شما ولایت مدار ! بقیه هم ضد ولایت فاسد ! شما کاندیدای گفتمان انقلاب اسلامی بقیه کاندیدای گفتمان رژیم طاغوت !
دو سه روزه من هم دارم از جلیلی و اطرفیانش " میترسم " .

پاسخ:
پاسخ: ر.ک به پاسخی که به کامنت جناب "خارج از چارچوب" دادم.
سهیل الان تو واقعا ترسناک‌تر از هر کس دیگه‌ای داری می‌شی. دو خط آخر کامنتت (از آقای جلیلی به بعد) به‌نظر خودت تخریب نیست؟ یه مقدار داری احساسی کاندیدای هم‌عرض (و البته در جایگاه رقیب) رو زیر سوال می‌بری.
یعنی به همون اندازه که بعضی‌ها اشتباه می‌کنن و بسیار بسیار اشتباه می‌کنن که از خود جلیلی کاسه‌ی داغ‌تر از آش می‌شن و با این‌که صراحتا بهشون تذکر داده قالیباف رو تخریب نکنید، شروع می‌کنن به نادیده گرفتن مزیت‌ها و خوبی‌های قالیباف، این‌جور حرف زدن درباره‌ی جلیلی هم خیلی اشتباهه.
جلیلی درسته حرکت تو گفتمان انقلاب رو ایده‌آل می‌دونه اما فکر نمی‌کنم بقیه رو طاغوتی بدونه. نهایت اینه که چون احساس کرده بقیه جدی نیستن روی این گفتمان احساس تکلیف کرده و اومده.
طرف‌دارای جلیلی! طرفدارای قالیباف! طرفدارای رضایی و ولایتی و عارف و غرضی و روحانی و ....
لطفا ترسناک نشین هیچکدومتون و الکی به هم نگید ترسناک!
بروید تاریخ را بخوانید تا ببینید که همیشه حمایت یا عدمِ حمایتِ دشمن از یک شخص، نمی تواند ملاکِ حقیقی برای اثبات اصلحیت یا عدمِ اصلحیتِ او باشد.
:|

پاسخ:
پاسخ: ر.ک به پاسخ کامنتی که به جناب "خارج از چارچوب" دادم.
قطعا همیشه این ملاک و شاخصه کارساز نیست. اما بعضی وقت‌ها هست. مثلا وقتی که دلیل حمایت یا مخالفت دشمن را می‌دانیم. و کارنامه‌ی این‌مدل مخالفت‌هایش روشن و مشخص است.
مساله به هیچ وجه پیچیده و فلسفی نیست!
سلام

ایشالا زود قسمتتون میشه برین مشهد پابوس آقا . جناب قالیبافکابینه شون رو هم چیدن . کلا امادگی شون رو از خیلی وقت پیش اعلام کردن . راست میگه ارمینه که جلیلی برنامه نداره چون جلیلی دنبال ریاست نبود . ولی ایشون از دوره های قبل دلشون برای داشتن این پست لک زده بود . کابینه هم تا دلتون بخاد از بر وبچ خاتمالانبایو شهرداری پر شده ... ارمینه جان دلش رو خوش کرده ها که نباید از همشهری ها و بر وبچ بزاره ولی مگه میشه ؟!!
http://www.seratnews.ir/fa/news/115328/%DA%A9%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%82%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%81-%D9%84%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%AA-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8

پاسخ:
پاسخ: سلام.
ارمینه که کلا معلوم‌الحاله. تازه عزب‌اوغلی هم هست. کلا خیلی هم اعصاب آدمو خورد می‌کنه (خب الحمدلله صبح‌مون با غیبت شروع نشد!!)
اما درباره‌ی این لیست:
خب اصل لیست داشتن برای تصدی‌گران امور (برای کسی که قصد ریاست‌جمهوری داره) چیز بدی نیست و نباید از این برداشت کنیم که طرف ریاست‌طلب هست و ... (حالا گیریم شواهد دیگه‌ای دال بر این مساله موجود باشه)
و اصل این‌که آدم کسایی رو انتخاب کنه که باهاشون آشناست (و احتمالا درصد زیادیشون همشهری هستن) هم خیلی چیز بدی نیست.
ولی درباره‌ی این لیست، (اگه واقعا شایعه نباشه و درست باشه هم‌چین چیزی) یه مقدار بعضی مواردش دور از واقعیت به‌نظر میاد و بیشتر شاید جنبه‌ی رای‌ جمع کنی داشته باشه. مثلا حاج‌قاسم سلیمانی که حکم ترورش علنی صادر شده و آمریکا در به‌در دنبالشه که انتقام بگیره، بیاد بشه وزیر کشور؟
اصلا خیلی یه جوریه.
تازه یه چیزی دیگه که باعث میشه اعتبار این لیست از بین بره اینه که یادشون رفته اسم من و شما رو بنویسن. باز صد رحمت به محمدپورغلامی که دو سه تا وزارت‌خونه فقط به نام من زده بود!!
سلام
این طوری که شما نوشتین خیلی مطلق شده که البته فک کنم بهتره این نوع نتیجه گیریتونو بزارین کنار بقیه راههای شناختتون این طوری حتما منطقی تره

پاسخ:
پاسخ: اولا سلام و دوما این‌که چه عجب از این‌طرف‌ها!
سوما: البته یقینا همین‌طوره. تو کامنت "خارج از چارچوب" به همین قضیه اشاره کردم. این شاهد و بینه‌ی انتخاب، برای من یه جورایی حکم تیر آخر رو داره.
به خانم معلم:
من کاری به قالیباف یا هر کاندیدای دیگه ای ندارم و نمیدونم منظور ایشون از معرفی این افراد چی میتونه باشه اما فکر میکنم هر کسی که قصد نامزدی برای این پست مهم میکنه باید از قبل حلقه اصلی کابینشو به مردم معرفی کنه این طوری انتخاب برای مردم آسون تر میشه

پاسخ:
پاسخ: آره. منم با این مطلب که شما می‌فرمایید موافقم.
به خانم معلم:
اینو یادم رفت بگم...اگه این معرفی از روی صداقت و اخلاق حرفه ای باشه ربطی به حب ریاست نداره
۲۰ خرداد ۹۲ ، ۲۲:۲۵ سهیل @ معلم
لطفا تا از صحت و سقم مطلبی مطمئن نشدید دربارش سکوت کنید ! همین قالیباف اگر برای اصولگراها رای جمع نکرده بود خیلی اتفاقات بدی می افتاد .
اون خبر هم تکذیب شده .
ما رو بگو یه جا باید از جلیلی دفاع کنیم یه جا به خاطر دفاع های هشتاد و چهاری ازش ، حرص بخوریم .

پاسخ:
پاسخ: ولی اگه تکذیب نمی‌شد لیست بامزه‌ای بودها. یعنی این‌که یه نفر این شهامت رو به خرج بده به رقیب‌هاش پست بده خیلی خوبه!! (یعنی مثلا من که عاشق چشم‌وابروی جلیلی هستم کافیه ببینم که میاد تو کابینه‌ی قالیباف. معلومه که به قالیباف رای می‌دم اینجوری!)
بعد هم سهیل!
تو چرا انقدر داری عصبی می‌شی. بابا باور کن مساله‌ی خاصی نیست. تخریب همیشه بوده و هست. مثلا من خودم دیشب از چندتا پیامک با شماره‌های تبلیغاتی در حمایت از ولایتی و علیه جلیلی نزدیک بود سکته کنم اما سعی کردم حرص نخورم!!!

به جنگ رسانه ای عظیم علیه قالیباف هم توجه کن حباب جان . به علاوه مستند کثیف امشب روحانی با اسم "من سرهنگ نیستم ! " یه نفر دیگه داره خورد میشه ما داریم واسه یکی دیگه کف میزنیم . البته من تخریب های گسترده علیه جلیلی رو تکذیب نمی کنم اما قالیباف مثل چی مظلوم مونده کسی هم اگه ازش دفاع میکنه احتمالا همون رسانه های خودشن معولا.

پاسخ:
پاسخ: من به صراحت در همین‌جا اعلام می‌کنم که روحانی خیلی غرض‌ورزانه وارد رقابت شده. دقیقا نگاه می‌کنه با خراب کردن کی رایش می‌ره بالا و بعد همون رو می‌زنه.
اکثر طرف‌دارهای جلیلی با کنار رفتن جلیلی بعیده برن سمت قالیباف (چون اگه قرار بود قالیباف رو قبول کنن از اول این‌کارو می‌کردن) پس ای‌کاش لااقل ولایتی هم مثل حداد به عهد اولیه عمل کنه و به نفع قالیباف یا به نفع اصول‌گراها بره کنار که خیال‌مون از بابت دسیسه‌های روحانی بشه.
:) خب آنچه از این پست برآمد، این بود که حجتِ تامِ شما، همان چیزی بود که بیشترِ کامنت گذارندگان هم بهش اشاره کردن.
.
جنابِ خارج از چهارچوب، تاریخ را مطالعه کنید.

پاسخ:
پاسخ: خب آن‌چه از جواب ما به این کامنت‌ها بر می‌آید (و حق هم اقتضا می‌کرد کامنت‌گذارها این مطلب دنباله‌دار (که 1 تا 4 دارد) را با هم و کنار هم ببینند) این است که حجت تام ما غیر از این بوده است.
شما یکبار تذکر می دهید که کسی را تخریب نکنیم. (رک: اولین جوابی که به کامنت آقای سهیل دادید)چند تا کامنت پایین ترش می آیید آقای روحانی را تخریب می کند.(آخرین جوابتان به کامنت سهیل) و خودتان را چنان به سخنانِ مقام رهبری پایبند نشان می دهید، که آدم تعجب می کند. یادتان نیست ایشان فرمودند به هرکسی رای بدهید به جمهوری اسلامی رای داده اید؟ چطور ممکن است رای دادن به یک دسیسه گر، رای دادن به جمهوری اسلامی باشد؟ :)

پاسخ:
پاسخ: نمی‌دانم این ایرادات را قلبا و اعتقادا وارد می‌کنید یا صرفا می‌خواهید مچ‌گیری کرده‌باشید.
(ابتدائا بابت استفاده از لغت "دسیسه‌گر" به جای "تخریب‌گر" از شما،‌ طرفداران ایشان و خود ایشان عذرخواهی می‌کنم)
اما بعد توجه‌تان را به مثالی عرض می‌کنم که امیدوارم با چشم دل بخوانید به دور از فضای احساسی این روزها:
1ـ شخص الف آدم پول‌داری‌ست و احتمالا پول‌هایش از مال حرام بدست آمده. شخص الف پدرش معتاد است و احتمالا خودش مواد فروشی هم کرده. شنیده شده او آدم تندمزاجی است و ممکن است بعدا که رئیس جمهور شود همه را بکشد!

2ـ شخص «ب» دیروز در فلان برنامه تندی کرد. شخص «ب» به همسایه‌ی ما گفته است دزد در حالی‌که همسایه‌ی ما دزد نیست! او در این قضیه تهمت زده است به همسایه‌ی ما و دروغ گفته است. شخص «ب» برای نرخ بیکاری آماری داده است که اسناد رسمی آن‌را نقض می‌کند.

خواهشا به من بفرمایید بین مثال 1 و مثال 2 هیچ فرقی نیست؟
شما اسم هر دوی این‌ها را می‌گذارید تخریب؟
درباره‌ی اشاره‌تان به سخن رهبری فکر می‌کنم مساله بدیهی‌تر از این باشد که خودتان دنبال جواب برای حرف‌تان باشید و بنا را می‌گذارم بر این‌که صرفا خواسته‌اید نقدی مطرح کنید. و الا بفرمایید پاسخ بدهم.
کامنت ها و جواب های منطقی تان خیلی بیشتر به من کمک کرد.
به نظر من هم قالیباف خیلی مظلوم واقع شده. یکی از ساده ترین عللی که باعث میشه به جلیلی رای ندم طرفدارهای متعصبی هستند که مدام در حال تخریب سایر کاندیدا هستند و از رهبری مایه میذارند. مخالف جلیلی رو خائن و چه و چه میدونن و فکر میکنن فقط جلیلی آدم حسابیه! :|

پاسخ:
پاسخ: البته بعید می دونم اون دنیا اگر در پاسخ به این سوال که "چرا به فلان کاندیدا رای دادی؟" جواب بدیم "به خاطر طرف دارای متعصب فلان کاندیدای دیگه" پیش خدا دلیل قانع کننده ای باشه.
خیلی زیبا بود.

پاسخ:
پاسخ: دقیقا چی؟
هر چی میکشیم از دست این محمد پورغلامیه ، اگه کنار نمی کشید تکلیفمون کاملا روشن بود . هنوز قالیباف وزراشو تعیین نکرده بود ، محمد این کار رو انجام داده بود تا شفاف سازی بکنه و مردم بدونن با چه نا متخصصانی روبرو هستن و خیالشون راحت که 8 سال دیگه کشور هیچ تغییری نخواهد کرد و همچنان پیش خواهد رفت

منم وقتی لیست رو دیدم یه کمی به نظرم خیلی از گزینه هاش بعید بود ، اما چیزی بود که اعلام شده ، باور کن همون میشه که فکرش رو نمی کنیم ، جلیلی میکشه کنار ، تا جا برای رقایت بین ولایتی و قالیباف خالی بشه و خب معلومه که بیشترین رای به کی میرسه ، به هر شکل یادمون باشه ، همه ی اینا تایید صلاحیت شدن ، منتها خط فکریشون رو نمیشه کاریش کرد ، اصول گرا ها باید از این پراکندگی بیان بیرون . وگرنه مطمئنا عارف رو به نفع روحانی بیرون میکنن حتی اگه خودش نخاد و بگه تا اخرش هستم و اون وقت یه روحانی مونده و اصلاح طلب ها ..این طرف هم قالیباف و جلیلی و رضایی و ولایتی . طفلی غرضی هم که خیلی حرص میخوره ولی خداییش باید بیاد یا همون وزرات رو بگیره یا مشاور بشه اینطوری کمتر حرص میخوره ، این دم دمای اخر اعصاب داغون براش خوب نیست

حالا من قم نمیتونم بیام شما دوتا چرا تهران نمی یاین؟!

پاسخ:
پاسخ: محمدپورغلامی کلا باید پاسخ گو باشه.
خانم مثل این که اخبار رو ندارید ها!
عارف کشید کنار. البته کشوندش کنار ظاهرا (الله اعلم)
ولی کلا اصلاح طلبی اگه زور بزنه خودشو رو به راست سنتی و کارگزاران هم بچسبونه برای همیشه از حیات سیاسی ایران حذف شده. حالا اصلاح طلب ها دیگه باید دنبال یه گفتمان تازه باشند و مردم رو به سمت خودشون جذب کنند.
ما فقط یه جای تهران رو بلدیم!
رستوران گردون برج میلاد! ناهار!
۲۱ خرداد ۹۲ ، ۰۹:۵۷ به روایت غزل
من
رای امروزم را
با اطمینان 100% و پرغرور
به ولایت خواهم داد؛
و به هرکسی که
با ولی باشد،
.
.
تا آنجا که
روی حرف "ولی" ، ولی نیاورد!


باسلام
دعوت میشوید برای نقد و نظر

پاسخ:
پاسخ: باورتان روی "ولی" ستودنی است!
سلام
اگه صلاح می‌دونی تو پستت ی جا اضافه کن و بنویس که این ملاکت در کنار ملاکای دیگه است تا سوء تفاهم نکنن.

نکته منفی اولی که در مورد قالیباف در ذهنم بود در مورد کنترل جمعیت توی برنامه فعلیش نیست و مال سال 89 بوده علی صالحی زنگ زد گفت و خودمم رفتم دیدم اون حرفی هم که جلیلی تو مناظره در مورد هژمون زد رفتم دوباره فیلم رو دیدم جلیلی بهش میگه نظرات شما که اینجا گفتید درسته و مورد تایید ما اما با چیزی که تو برنامه‌تون نوشتید متفاوته!

پاسخ:
پاسخ: ـ من قبل از شروع متن لینک مطالب دنباله‌دار قبلی رو درباره‌ی روند انتخاب گذاشتم.
ـ آره. اون‌شب هم که از بحث هژمونی و نظم جهانی صحبت شد، گفتیم قالیباف توی برنامه‌ش به همچین چیزی اشاره کرده و اصل این تعارضی که جلیلی مطرح کرد به‌نظرم ریشه‌ی اصلیش اینه که قالیباف از گفتمان بی‌نصیبه. مدیریت و عمل‌گرایی خوبی داره اما یه جورایی مدیریت بی‌ریشه و غیراصیل. من خودم از همین قالیباف واهمه دارم و نتونستم برای انتخاب کردنش خودم رو متقاعد کنم.



روحانی که مرز پوپولیسم رو هم رد کرده !
ولی اگه جلیلی نبود مطمئن باش طرفداراش الان بین قالیباف و ولایتی میرفتن سمت قالیباف مخصوصا بعد مناظره سوم . اصلا ولایتی اوت شد نا جووور . یه کم هم دارن ظلم میکنن بهش.

پاسخ:
پاسخ: بعد مناظره‌ی سوم یه جورایی آره. اما با مدل جدید حمایت جامعه‌ی مدرسین (که البته بنده شخصا با هرگونه تخریب و بدگویی و زیرسوال بردن اعضا و اصل جامعه به شدت مخالفم) از ولایتی، یه جورایی اون اوت شدن ناجور جبران شده احتمالا.
خداوکیلی دوره ی شلوغیه ... هر کس به نوعی احساس تکلیف داشت و واقعن حرف ها و شعار های خوبی زده شد که به ظاهر دل مردم رو گرم می کرد ...
اما خداروشکر که میزان و خط کش دقیقی در این وسط که حرف و قول رهبری است وجود داره که در انتخاب اصلح خیلی بهمون کمک می کنه ...

واقعن اگه ایشون نبودن همه لنگ می زدیم ...

پاسخ:
پاسخ: حضرت امام این ها و خیلی چیزهای دیگه رو می دونست که گفت "پشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی به مملکت تان نخورد"
من از مثال شما چیزی سر در نیاوردم علاقه ای هم به ادامه بحث کردن ندارم چون طبیعی است که نسبت به فضایِ تخریبیِ اینجا علیه یک انسانِ واقعا شریف،احساساتی و متاسف شوم.
اما برایم جالب است که نقاطِ تأمل و تدبر، همواره برای شما از واضحات و بدیهیات است.
:)
به امیدِ آرامش، آزادی و سربلندیِ ملتی که سخت خسته اند.

پاسخ:
پاسخ: من هم دلیلی نمی بینم با شما در این باره گفتگویی داشته باشم. (از ترس بدل شدنش به جدل)
حضرت آقا فرمودند هر کسی به تشخیص خودش رای دهد و تشخیص دیگری را زیر سوال نبرد.
مهم این است که همه مان نقطه اشتراکمان این است که می خواهیم به کسی رای بدهیم که آینده خوب و باعزت و اسلامی داشته باشیم.
اما یادمان باشد خستگی و بی حوصلگی خودمان را به ملت نسبت ندهیم. این ملت اگر قرار بود خسته باشد، پیشترها در دوره انقلاب، در دوره جنگ، در دوره مدیریت اشرافگری کارگزارانی و ... خسته شده بود و دل از همه چیز و مقاومت کنده بود. این ملت کارنامه اش روشن است. این ملت یعنی 9 دی. این ملت یعنی مشارکت 85 درصدی. این ملت یعنی نفرت از استعمارگر و بیگانه.

بعد مستند "متقیانه" امشب قالیباف دیگه یک درصد هم به کسی دیگه رای نمیدم :)

پاسخ:
پاسخ: من نصفشو تونستم ببینم. مستند خوبی بود.
البته اگه مغرض و بی انصاف باشیم باید بگیم به دلیل پخش بخشی از سخنان حضرت آقا قصد داشته از رهبری هزینه کنه.
اما خب خدا رو شکر اینطور نگاه نمی کنیم به قضیه و برای همراهی قلوب مردم با فرد اصلح دست دعا بلند می کنیم.
اول: پست چند بخشی بود و روشن بود تنها دلیل شما این آخری نیست. به هر حال فارغ از اختلاف نظرها امیدوارم موثر ترین فرد انتخاب بشه.

دوم: من هم به عنوان یک عضو از ملت عرض می کنم تا خستگی خیلی فاصله دارم.

پاسخ:
پاسخ: بله. درست اشاره کردید. ما برای انتخاب همشهری جانباز شما دلائل زیادی غیر از این آخری داریم.
از دقت نظر شما متشکرم.
:) این ملت خسته نبود. این حکومتِ هشت ساله خسته اش کرد. این یکجانبه نگری.

پاسخ:
پاسخ: پس باید از شما عذرخواهی کنم!!
ظاهرا من، خانواده من، دوستان و آشنایان بسیار من، بیشتر دوستانی که اینجا رفت و آمد دارند و خیلی های دیگر از جمله آن ها که در 9 دی علیه فتنه گران جمع شدند (یعنی 4 سال پیش نه 8 سال پیش) و قاطبه ای از آن ها که در انتخابات مجلس مشارکت کردند (2 سال پیش و نه 8 سال پیش) و مردمی که با شور و هیجان در راهپیمایی های مشروعیت بخش به نظام شرکت کردند و می کنند (بهمن همین سالی که گذشت نه 8 سال پیش) همه خارج از این ملت هستند!!
من سر از محدوده جغرافیایی ملت شما سردر نیاوردم!

۲۲ خرداد ۹۲ ، ۰۷:۴۱ زهره سعادتمند
جا داره بنده از این تریبون عدم خستگی خودم رو به عنوان عضوی از ملت اعلام کنم.
:)

پاسخ:
پاسخ: ما را هم در این مهم با خود شریک بدانید!
جامعه ی مدرسین که همشون تایید نکردن ولایتی رو! بعدشم بعدشم! ولایتی نامردی خودشو ثابت نکرد؟ یعنی قشنگ داره معلوم میشه دیگه! که کی واسه خودش اومده کاندیدا شده کی واسه خدمت به مردم و اینا! ولایتی و حداد و قالیباف اولش گفتن هرکی تو نظرسنجیا بیشتر رای بیاره! حداد که خیلی شریفه! ولایتی چرا بعدش حرفشو عوض کرد؟
بعدشم من اصن از جلیلی بدم نمیاد! ولی اصن این پایداریا معلوم نیس با خودشون چندچندن! اون ازون حمایت آقای مصباح از لنکرانی! اون از انصراف لنکرانی! اون از اینکه سعید جلیلی گفت نمیام ولی لحظه ی آخر اومد(که اگه واقعا ناگهانی تصمیم گرفت که بیاد که هیچی، اصن وقت تلف نمیکنیم بحث کنیم! اگه قبلا برنامه داشت و میخواست بیاد، چرا گفت نمیام؟ ااین چه سیاسیته اخه؟ اصن اگه انقدی که پایبندی به گفتمان انقلاب داره، حالا درسته با اصولگراها ائتلاف نکرد،ولی حالا که روحانی مقابل ایناس،نباید اینا یه فکری کنن؟!
من اصن بهتر که فک میکنن همشون خورده شیشه دارن! باید به غرضی رای بدیم:|

پاسخ:
پاسخ: من فقط یه خواهش دارم. کلا در موضعگیریهامون (ولو اینکه یقین داریم در درستیش) خیلی تند نریم. من شخصا از موضع گیری های سیاسی آقای ولایتی خوشم نیومد و از طرفی هم خیلی دوست دارم آقای ولایتی برن کنار که بیشتر از این از وجه شون تخریب نشه اما اگه هم نرفت ما کلا سکوت کنیم و وجه ی ایشون رو بیشتر خراب نکنیم بهتره. بالاخره ایشون شخصیت زحمتی کشی برای این انقلاب بوده و هستند.
درباره جلیلی هم این حرف درست نیست که یه شبه به ریاست جمهوری فکر کرده. من بین رفقای خودم بودند کسانی که از دو سال پیش احتمال نامزدی جلیلی رو تو صحبتا مطرح می کردند. حالا چطور ممکنه خودش اصلا اصلا به این فکر نکرده باشه؟!
اما ماجرای ثبت نام دقیقه نودی به نظرم به شرکت کننده های انتخابات بستگی داشته. شاید ایشون منتظر اومدن اصلح بوده و دیده اصلح نیست.
بالاخره همه اینا که ازشون اسم بردید شما، ممکنه دلائلی داشته باشند که ما بی خبر باشیم ازشون.
در مجموع نباید حرص بخوریم و ایشالله که اصلح رای بیاره.
شاد باشید. الهی که مردم همیشه شاد باشند.
انشالله این روزها هم می گذرد و ما باز می آییم اینجا و از خواندنِ داستانهایتان مستفیض می شویم. شاید یک وقت هم دیدی امام زمان ظهور کرد و بهار شد. :)

پاسخ:
پاسخ: شما هم جزء ملت هستید. پس شاد باشید.
اللهم عجل لولیک الفرج
روحانی تو یه نظرسنجی اول بود تو بقیش با فاصله کم دوم ....

پاسخ:
پاسخ: سهیل جان اصلاح‌طلبی و کارگزارانیسم این‌قدرها رای ندارن.
یه نگاه به سابقه‌ی تاریخی این چندساله بنداز.
۲۲ خرداد ۹۲ ، ۱۷:۴۵ خارج ازچارچوب
چون شما گفتید تاریخ رو مطالعه میکنم جناب "فاحا"! اگه منظورتون اون قسمت از تاریخه که شما مثال زدید بازم میگم ربط دادن ماست به دروازه دشوار است!
سلامن علیکم

آقاجان مشکل ما همینه. که شما فقط جلیلی را می بینید. قالیباف بسیار بیشتر و پیشتر و عمیقتر از جلیلی در رسانه های دشمنان تخریب شده و می شود. ولی شما این مطلب را هیچ جا نمی گویید. رفتم این لینک های پایین را هم سرک کشیدم. آنها هم همه در ترویج این خیال که : آه! فقط جلیلی فحش می خورد، آه!

من دیگه حرفی ندارم [به قول فامیل دور]

زنده باد بهار!
در مورد جامعه هم عرض کنم:
فعلا که شخص آیت الله یزدی عزیز با بی اعتبار شدن سخنش [اگر نخواهیم بگوییم «اوتیّت»] مورد صدمه واقع شدند. که می دانم پای علاقه ی ایشان در میان نیست و احتمالا پای پا درمیانی ها و اصرار وزیر خارجه ی امام در میان است.

والله اعلم.
http://alef.ir/vdcbw9b85rhbw0p.uiur.html?189682
نظرتون چیه؟

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی